ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρώην Διευθυντής ασφαλείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Από τα τέλη του 2020 δεν μπαίνω σε τρένο»

Την άποψη ότι αν εξακολουθούσε να υπάρχει το κέντρο δευτεροβάθμιου ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων που λειτουργούσε μέχρι τα τέλη του 2020 στο κέντρο της Αθήνας, «δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος σταθμάρχη», εξέφρασε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Ρετσινάς.

Πρώην Διευθυντής ασφαλείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Από τα τέλη του 2020 δεν μπαίνω σε τρένο»

«Μέχρι το τέλος του ‘20 υπήρχε ένα κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας, δευτεροβάθμιος έλεγχος – ο πρώτος είναι ο Σταθμάρχης – στην [οδό] Καρόλου. Σήμερα δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος Σταθμάρχη, ελέγχαμε την κυκλοφορία των τρένων σε όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρετσινάς, πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ'>Διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πρώην μέλος της Επιτροπής Ερευνών, προσθέτοντας ότι αν «δεν υπάρχει το κέντρο [κυκλοφορίας], πάμε στα τυφλά με βάση το λάθος ή το σωστό του όποιου Σταθμάρχη».

Ερωτώμενος αν, στην περίπτωση που ήταν υπουργός, θα επέτρεπε στα τρένα να ξαναμπούν στις ράγες με το υπάρχον πλαίσιο, ο κ. Ρετσινάς απάντησε με ένα εμφατικό «όχι» λέγοντας πως «πρώτα να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν». Συμπλήρωσε πως από τα τέλη του 2020 δεν μπαίνει σε τρένο.

Πηγή: news247.gr

Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι
Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι 190.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...
ΣΧΟΛΙΑ