ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: H ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει αλλαγές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ξανά ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, από την αρχή του Ιανουαρίου που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Οpap Arena».

Παράλληλα, θέση βασικού έχει πολλές πιθανότητες να πάρει ξανά ο Αντράζ Σπόραρ, αλλά και ο Γιάννης Κώτσιρας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ενδεκάδα του τριφυλλιού:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Βαγιαννίδης (Κώτσιρας), στο κέντρο θα είναι οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Μπερνάρ, στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι, στο δεξί Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.