ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξελίξεις για τον προπονητή μετά τον Σερέλη!

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές.

Εξελίξεις για τον προπονητή μετά τον Σερέλη!

Η ανάκαμψη του Μάριους Γκριγκόνις ήταν το μοναδικό θετικό σημάδι για τον Παναθηναϊκό στη χθεσινή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε για να γίνει, μέσα σε πένθιμο κλίμα. Το μοναδικό κέρδος ήταν ο Γκριγκόνις, που έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Έπαιξε με τρομερή αυτοπεποίθηση, σε σχέση με το φοβισμένο πρόσωπο που είχε δείξει ως τώρα. Είναι θέμα ψυχολογίας και εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Σερέλης», τόνισε.

«Αντίθετα, ο Μπέικον ήταν αλλού… Δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα. Χθες πήρε μόνο τέσσερα σουτ στην επίθεση και στην άμυνα ήταν σαν να μην υπήρχε. Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και χρειάζεται ειδική μεταχείριση και διαχείριση από τον Σερέλη», σημείωσε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για την αναζήτηση προπονητή είπε: «Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιμένει πολύ, πρέπει από τώρα να αρχίσει το χτίσιμο για την επόμενη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.