ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών χτίζει την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων επισημοποίησε ότι Ακτωρ - Τέρνα και Μυτιληναίου αναλαμβάνουν να χτίσουν την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Οριστικό: Η κοινοπραξία των τριών εταιριών - κολοσσών χτίζει την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού

Ήταν γνωστό και πλέον έγινε και επίσημο. Η κοινοπραξία Ακτωρ – Τέρνα και Μυτιληναίου αναλαμβάνει να χτίσει την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Για την ακρίβεια, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό που αφορά την ανάδειξη του ανάδοχου για την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αυτή η Επιτροπή Διαγωνισμών του Δήμου παρουσίασε τον έλεγχο που είχε κάνει και επιβεβαίωσε ότι η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει το έργο.Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη εταιρία που είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό, δεν κατέθεσε κάποια προσφυγή και έτσι το έργο προχωράει και επίσημα.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κοινοπραξία πλέον θα αναλάβει να αναθεωρήσει την οικοδομική άδεια και να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες. Στη συνέχεια αναμένεται να τα παρουσιάσει όλα αυτά και να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2023, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο το 2026.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.