ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών χτίζει την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων επισημοποίησε ότι Ακτωρ - Τέρνα και Μυτιληναίου αναλαμβάνουν να χτίσουν την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Οριστικό: Η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών χτίζει την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού

Ήταν γνωστό και πλέον έγινε και επίσημο. Η κοινοπραξία Ακτωρ – Τέρνα και Μυτιληναίου αναλαμβάνει να χτίσει την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Για την ακρίβεια, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό που αφορά την ανάδειξη του ανάδοχου για την ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αυτή η Επιτροπή Διαγωνισμών του Δήμου παρουσίασε τον έλεγχο που είχε κάνει και επιβεβαίωσε ότι η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει το έργο.Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη εταιρία που είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό, δεν κατέθεσε κάποια προσφυγή και έτσι το έργο προχωράει και επίσημα.

Το οριστικό τέλος στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Βαρδινογιάννη
Το οριστικό τέλος στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Βαρδινογιάννη 55.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κοινοπραξία πλέον θα αναλάβει να αναθεωρήσει την οικοδομική άδεια και να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες. Στη συνέχεια αναμένεται να τα παρουσιάσει όλα αυτά και να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2023, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο το 2026.

ΣΧΟΛΙΑ