ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καλλιέργησε ένα «τέρας»: Ο απίστευτος λόγος που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πάσχει από έλλειψη προσωπικού

Το κέντρο δευτεροβάθμιου ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων, που θα μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία, έκλεισε και λόγω λειψανδρίας...

Καλλιέργησε ένα «τέρας»: Ο απίστευτος λόγος που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πάσχει από έλλειψη προσωπικού

Ηλεκτρονικά συστήματα που χρυσοπληρώνονται για να αραχνιάζουν, να μη λειτουργούν. Επιτροπές επί επιτροπών που συνεδριάζουν (αν συνεδριάζουν) για να μην κάνουν τελικά τίποτα.

Ένα κράτος απών, μια ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε μια υπηρεσία που αδυνατούσε να οργανώσει. Η Ελλάδα πενθεί. Για τους νεκρούς στα Τέμπη, για τον ίδιο της τον εαυτό ως χώρα. «Η κακιά η (χ)ώρα», όπως τόσο καυστικά εύστοχα έγραφε ένα πανό που εμφάνισαν φοιτητές σε διαμαρτυρία τους για όσα έγιναν. Και όσα δεν έγιναν…

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.