ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με μαύρες φανέλες και σε κλίμα πένθους κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Με μαύρες φανέλες και σε κλίμα πένθους κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα θα τεθεί αντιμέτωπος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν πως οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θα αγωνιστούν με μαύρες φανέλες.

Παράλληλα, όπως και στο αντίστοιχο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα, από τα μεγάφωνα δεν θα παίξει μουσική, το cube θα δείχνει μονάχα ένα μήνυμα «Η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της», ενώ πίσω από τους πάγκους και κατά μήκος της εξέδρας, θα βρίσκεται ένα μαύρο πανό.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών με τη σύγκρουση των δύο τρένων που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.