ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα με το Αιγάλεω και τώρα Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τη ζωή του κόντρα στο μαχητικό Αιγάλεω, όμως στα κρίσιμα έδειξε τη δυναμική του, πήρε το «τρίποντο» (3-0) σετ και βάζει πλώρη για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα με το Αιγάλεω και τώρα Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τη ζωή του κόντρα στο μαχητικό Αιγάλεω, όμως στα κρίσιμα έδειξε τη δυναμική του, πήρε το «τρίποντο» (3-0) σετ και βάζει πλώρη για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το ματς

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Οι «πράσινες» από την αρχή του αγώνα κυνηγούσαν στο σκορ και μάλιστα βρέθηκαν στο 13-19. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «πράσινες» άρχισαν να μαζεύουν τη διαφορά και εν τέλει κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και με 26-24 να κάνουν του 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε «ψυλλιασμένος», ωστόσο το Αιγάλεω παρέμενε ανταγωνιστικό (7-7). Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχες έχτισαν μια καλή διαφορά (14-8), όμως οι φιλοξενούμενες επέστρεψαν και πάλι στη διεκδίκηση του σετ μειώνοντας σε 16-14. Σε εκείνο το σημείο οι ποιότητα του Παναθηναϊκού μίλησε και οι «πράσινες» με 25-19 πήραν και το δεύτερο σετ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εικόνα του τρίτου σετ έμοιαζε περίπου με αυτή του πρώτου. Το Αιγάλεω προηγήθηκε με από νωρίς με 4-7, αλλά γρήγορα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 8-8. Η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν τα παράτησε και προσπέρασε εκ νέου με +3 (12-15) για να επιστρέψει και πάλι ο Παναθηναϊκός, ισοφαρίζοντας σε 17-17. Στην τελική ευθεία του σετ ο Παναθηναϊκός είχε την ουσία και με 25-23 πήρε το σετ και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 26-24, 25-19, 25-23

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...