ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;»

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλα όσα έγιναν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου και κυρίως ό,τι ειπώθηκε τη στιγμή που το μοιραίο Intercity 62 άλλαξε σιδηροδρομική τροχιά και βρέθηκε στο ρεύμα καθόδου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ο μηχανοδηγός του «Intercity 62» φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σταθμάρχη Λάρισας τα καθοριστικά δευτερόλεπτα, αλλά να μην πήρε απάντηση.

Είμαι καλά εδώ;» - Δεν απαντούσε ο σταθμάρχης" />

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο ένας μηχανοδηγός του επιβατικού τρένου είπε χαρακτηριστικά προς τον σταθμάρχη: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;». Ο σταθμάρχης Λάρισας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έδωσε απάντηση. Σε κάθε περίπτωση οι αδικοχαμένοι μηχανοδηγοί συνέχισαν και λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκαν μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία, που κατευθυνόταν από Κατερίνη για Λάρισα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Είχε κάνει το ίδιο λάθος λίγη ώρα πρίν»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.