ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκος Παππάς: «Από την απόλυτη αναρχία μπαίνουμε σε κανονικότητα»

Ο Νίκος Παππάς έριξε ατάκες - βόμβες, κάνοντας λόγο για κατάσταση αναρχίας με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο. «Παναθηναϊκός είμαστε, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα», τόνισε.

Νίκος Παππάς: «Από την απόλυτη αναρχία μπαίνουμε σε κανονικότητα»

Ο Νίκος Παππάς έριξε ατάκες – βόμβες, κάνοντας λόγο για κατάσταση αναρχίας με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο. «Παναθηναϊκός είμαστε, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα», τόνισε.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Έπρεπε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και για τις δύο ομάδες Αν απομονώσουμε το αγωνιστικό πήραμε τη νίκη και τώρα έχουμε μπροστά μας διαβολοβδομάδα.

Σχετικά με την εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα ανέφερε: «Η εικόνα είναι αναμφισβήτητη. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, ένα επαγγελματικό πλάνο μια εικόνα πρωταθλητισμού. Από την απόλυτη αναρχία να μπεις σε μια κανονικότητα θέλει δρόμο.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 76.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ίσως να μην ταίριαζε. Ο κάθε προπονητής έχει μια πορεία και η φιλοσοφία του ίσως να μην ταίριαξε με τα Παναθηναϊκά στάνταρ».

Για το τι βλέπει στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο: «Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί κινούμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο το έργο του. Και ο συγκεκριμένος προπονητής είναι δουλευταράς και έχει όρεξη. Η εικόνα έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε να βελτιωθεί και το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του στο παρκέ: «Είναι λίγο αμήχανο για μένα να μιλάς σε μένα για πάσες. Έχασα και κάποια ελεύθερα σουτ. Εγώ είμαι εδώ θέλω να βοηθήσω, θέλω να παίξω. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Για τον στόχο της σεζόν: «Να μην κρυβόμαστε, για να κερδίσεις το πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον πολύ καλά δουλεμένο, στα χαρτιά είναι πολύ δύσκολο. Παναθηναϊκός είμαστε και την ώρα των τελικών πολλά πράγματα αλλάζουν. Γι αυτό θα ετοιμαστώ κι εγώ να δώσω αυτή την ενέργεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.