ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Δεν ξέρω κάτι ακόμα για Ουόλτερς και Ουίλιαμς, θα δούμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χρήστου Σερέλη, μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας.

Σερέλης: «Δεν ξέρω κάτι ακόμα για Ουόλτερς και Ουίλιαμς, θα δούμε»

Για το μέγεθος των τραυματισμών των Ουίλιαμς και Ουόλτερς μίλησε ο τεχνικός των «πρασίνων», ενώ σχολίασε ακόμα μια φορά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

«Καταρχάς οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες και το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό για να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων. Η ομάδα έχει καταλάβει τη νοοτροπία που θέλουμε να έχει και αυτό είναι που θέλουμε να φτιάξουμε πρώτα και μετά να δούμε τα άλλα». 

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Φαίνεται να μην είναι σοβαρά. Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να κάνουν προπόνηση. Ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9. Έχουμε και ένα πολύτιμο δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα στον Μάρτιο και δεν θέλουμε άλλον τραυματισμό».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δεν ξέρω κάτι ακόμα για Ουόλτερς και Ουίλιαμς, θα δούμε»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.