ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: 3αρα η Κ19 και άνετο “τρίποντο” επί του Παναιτωλικού

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Κ19 του Παναθηναϊκού, επικρατώντας 3-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού.

Παναθηναϊκός: 3αρα η Κ19 και άνετο

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις νίκες με μια άνετη επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Οι πράσινοι κέρδισαν 3-0 στο “Γ. Καλαφάτης” για την 25η αγωνιστική και παραμένουν σταθερά εντός της πρώτης τετράδας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου ήταν σαφώς ανώτερη και επικράτησε δίκαια του Παναιτωλικού, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα ευρύτερο σκορ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ έπειτα από παράλληλα πάσα του Βολάκη από αριστερά προς τον Νταμπίζα, ο οποίος ήταν εύστοχος στο τετ α τετ (1-0).

Στο 33′ το τριφύλλι είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει με Καλοσκάμη και Νταμπίζα μετά από πάσα του Τσεβά.

Ωστόσο, πριν απ’ το φινάλε του ημιχρόνου έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Στο 40′ ο Καλοσκάμης συνδυάστηκε ωραία με τον Συμεωνίδη μέσα στην περιοχή και ο πρώτος με θαυμάσιο πλασέ έγραψε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85′ μετά από κάθετη πάσα του Καλοσκάμη και τελείωμα του Νταμπίζα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς και έφτασε τα οχτώ στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Διαμαντής, Πιτσώτης (65′ Ζεϊμπέκης), Προδρομίτης, Λιατίφης, Συμεωνίδης (75′ Τσιάβος), Κυριόπουλος (75′ Καλός), Νταμπίζας (85′ Ναλιτζής), Καλοσκάμης, Βολάκης (85′ Λάζαρης).

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Κοντούρης, Ράντος, Καβαλάρης, Νικολάου, Μορφάκης, Κουνάβας, Λαζαρίδης, Σκούρτης, Μπαρλαγιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.