ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέα καταγγελία για την τραγωδία των Τεμπών: «Υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του»

Τέμπη: Νέα σοκαριστική καταγγελία!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέα καταγγελία για την τραγωδία των Τεμπών: «Υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του»

Ο Γιώργος Μπαρτζιώκης, δικηγόρος πολυτραυματία μίλησε στο Open για την τραγωδία των Τεμπών λέγοντας πως συνεχώς του στέλνουν νέες καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας.

Δεν υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος»" />

«Έχουμε τρομακτικές πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος. Πληροφορία από το διπλανό παρακείμενο καφέ ήταν πως δυστυχώς γινόταν μια γιορτή και πηγαινοέρχονταν κάποιοι σιδηροδρομικοί πέρα δώθε στην καφετέρια και στο σταθμαρχείο και είχαν πάρει και ποτά. Δεν μου είπαν για τον σταθμάρχη μου είπαν για οχλαγωγία για δύο βραδιές και την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό το καταθέτουν πολλοί.

Υπάρχει και μια δεύτερη πληροφορία πως υπήρχαν δύο σταθμάρχες και ότι έφυγε ο ένας και πήγε στο σπίτι του. Αυτό μπορεί μάλιστα να εξακριβωθεί με το GPS του κινητού του», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου
Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου 578.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη ξεκαθάρισε και για το τι ισχύει με τις αποζημιώσεις των επιβατών. Όπως εξηγεί:

«Όταν γίνεται ένα ατύχημα, αυτός που ζημιώνεται μπορεί να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, δεν υπάρχει καμία απαγόρευση από κανέναν νόμο. Αυτό είναι ένα θέμα που θα βγει μετά την ακροαματική διαδικασία και θα οριστούν ποιες είναι οι συνέπειες των πράξεων των κατηγορουμένων είτε των εταιρειών (…) και θα τα διεκδικήσουν. Είναι κάτι παρόμοιο όπως γίνεται με τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που θα απαγορεύσει να προσφύγουν στην δικαιοσύνη».

Ο δικηγόρος τόνισε πως για την ώρα δεν έχει κανείς πρόσβαση στην δικογραφία γιατί περιμένουν την απολογία του σταθμάρχη.

Ο σταθμάρχης ήταν άπειρος - Ο σταθμός Λάρισας είναι δύσκολος»" />

Πηγή: ethnos.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ