ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η ατάκα του σταθμάρχη όταν κατάλαβε τι συνέβη

Η φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν υπήρχε καμία δικλείδα ασφαλείας και κανένα σύστημα ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ανθρώπινο λάθος.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η ατάκα του σταθμάρχη όταν κατάλαβε τι συνέβη

Ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας έχει συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον ανακριτή. Ρεπορτάζ της ΕΡΤ παρουσιάζει τις κινήσεις του αμέσως μετά την σύγκρουση. Ο σταθμάρχης, που ήταν υπεύθυνος για την κίνηση των τρένων στα Τέμπη, μόλις αντιλήφθηκε ότι έγινε σύγκρουση άρχισε να μπαινοβγαίνει στο σταθμαρχείο εμφανώς αγχωμένος και νευρικός.

Κάπνιζε συνεχώς ενώ μόλις έφτασαν στο σταθμαρχείο της Λάρισας οι πρώτες πληροφορίες για νεκρούς ο ίδιος είπε σε συνάδελφό του: «Την πάτησα».

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ σημείωσε πως από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης αλλά οι συνάδελφοί του, γνωρίζοντας την απειρία του – καθώς είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή μόλις λίγες μέρες πριν – είχαν πει σε σιδηροδρομικούς που βρίσκονταν στο σταθμαρχείο «να έχουν λίγο το νου τους», να προσέχουν δηλαδή λίγο τις κινήσεις του νέου σταθμάρχη.

Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι
Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι 195.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη θέση Κουλούρι, κοντά στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη Λάρισα στήνεται ένα άτυπο επιχειρησιακό κέντρο προκειμένου να φτάσουν όλα τα κομμάτια από το μοιραίο τρένο.

Πηγή: newsit.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ