ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Μια σημαντική διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, 20 χλμ. ανδρών, γυναικών και Κ – 23, θα γίνει στο Παράλιο Άστρος Κυνουριας το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023. Παραλληλα θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα βάδην 10 χλμ. Κ-20 ανδρών – γυναικών και Κ-18 ανδρών, και 5 χλμ. Κ-18 γυναικών.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Παραλιο Αστρος, στις 10 το πρωι σε μία κυκλική διαδρομή, απόστασης 1.000 μέτρων, σε άσφαλτο Στους αγώνες θα πάρουν μέρος η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντριμπσιώτη, όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας βάδην,καθως και τα ταλέντα του αγωνίσματος ,το οποιο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η ανάληψη της διοργάνωσης από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχής αθλητικής συνεργασίας του Δημου Βόρειας με τον κ Κεφαλοπουλο Ναπολεων ομοσπονδιακό προπονητη με καταγωγή από το Άστρος Κυνουρίας, καθώς και με τους ανθρωπους του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα ο Δημος Βόρειας Κυνουρίας έχει διαπιστευση σε διεθνες επιπεδο για τη διενεργεια στο μελλον αγωνων βαδην σε διεθνη επιπεδο, πανευρωπαικο η παγκόσμιο.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα άλλωστε και με τον δήμαρχο Β. Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη και τον πρόεδρο της αθλητικης επιτροπης του δήμου κ. Γιάννη Δαλιάνη στόχος είναι η συγκεκριμενη περιοχη θ,ς να γίνει το κέντρο αθλητικών διοργανωσεων και τουριστικής άνθησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.