ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Μια σημαντική διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, 20 χλμ. ανδρών, γυναικών και Κ – 23, θα γίνει στο Παράλιο Άστρος Κυνουριας το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023. Παραλληλα θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα βάδην 10 χλμ. Κ-20 ανδρών – γυναικών και Κ-18 ανδρών, και 5 χλμ. Κ-18 γυναικών.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Παραλιο Αστρος, στις 10 το πρωι σε μία κυκλική διαδρομή, απόστασης 1.000 μέτρων, σε άσφαλτο Στους αγώνες θα πάρουν μέρος η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντριμπσιώτη, όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας βάδην,καθως και τα ταλέντα του αγωνίσματος ,το οποιο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η ανάληψη της διοργάνωσης από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχής αθλητικής συνεργασίας του Δημου Βόρειας με τον κ Κεφαλοπουλο Ναπολεων ομοσπονδιακό προπονητη με καταγωγή από το Άστρος Κυνουρίας, καθώς και με τους ανθρωπους του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα ο Δημος Βόρειας Κυνουρίας έχει διαπιστευση σε διεθνες επιπεδο για τη διενεργεια στο μελλον αγωνων βαδην σε διεθνη επιπεδο, πανευρωπαικο η παγκόσμιο.

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου
Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου 579.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα άλλωστε και με τον δήμαρχο Β. Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη και τον πρόεδρο της αθλητικης επιτροπης του δήμου κ. Γιάννη Δαλιάνη στόχος είναι η συγκεκριμενη περιοχη θ,ς να γίνει το κέντρο αθλητικών διοργανωσεων και τουριστικής άνθησης.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ