ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τί έχει κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπερνάρ φέτος (vids)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπερνάρ για το αυριανό παιχνίδι και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει τι έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Βραζιλιάνο.

Τί έχει κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπερνάρ φέτος (vids)

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό αύριο στην Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι του τριφυλλιού, αν και ακόμα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που μπορεί. Σίγουρα βοηθάει στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχει βρει επαφή με τα δίχτυα.

Μέχρι τώρα υπήρξαν παιχνίδια που ο Βραζιλιάνος είχε καλή παρουσία. Σαφώς όμως απ’ αυτόν οι Παναθηναϊκοί περιμένουν πολλά στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Ειδικά στο χώρο του κέντρου, όπου θα κριθούν οι περισσότερες «μάχες» στα ντέρμπι. Τα οποία θα είναι μόνιμα από εδώ και πέρα.

Η ποδοσφαιρική του ύπαρξη, βασίζεται στη δημιουργία ανισορροπίας μέσω της απρόβλεπτης κίνησης. Μια ενέργειά του μπορεί να διαφοροποιήσει την τακτική προσέγγιση και τα δεδομένα που μοιάζουν να έχουν διαμορφωθεί.

Οι πράσινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια που δεν είχε τον Μπερνάρ στη διάθεσή του στο πρωτάθλημα. Αυτό λοιπόν έχει συμβεί τρεις φορές συνολικά, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι πράσινοι χωρίς τον Μπερνάρ στην διάθεση τους:

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0

OΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...