ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τί έχει κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπερνάρ φέτος (vids)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπερνάρ για το αυριανό παιχνίδι και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει τι έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Βραζιλιάνο.

Τί έχει κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπερνάρ φέτος (vids)

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό αύριο στην Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι του τριφυλλιού, αν και ακόμα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που μπορεί. Σίγουρα βοηθάει στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχει βρει επαφή με τα δίχτυα.

Μέχρι τώρα υπήρξαν παιχνίδια που ο Βραζιλιάνος είχε καλή παρουσία. Σαφώς όμως απ’ αυτόν οι Παναθηναϊκοί περιμένουν πολλά στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Ειδικά στο χώρο του κέντρου, όπου θα κριθούν οι περισσότερες «μάχες» στα ντέρμπι. Τα οποία θα είναι μόνιμα από εδώ και πέρα.

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μάγκνουσον που του επανέφερε τη σιγουριά και το «δύο στα δύο» που θα πιέσει τους αντιπάλους
Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μάγκνουσον που του επανέφερε τη σιγουριά και το «δύο στα δύο» που θα πιέσει τους αντιπάλους 1.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ποδοσφαιρική του ύπαρξη, βασίζεται στη δημιουργία ανισορροπίας μέσω της απρόβλεπτης κίνησης. Μια ενέργειά του μπορεί να διαφοροποιήσει την τακτική προσέγγιση και τα δεδομένα που μοιάζουν να έχουν διαμορφωθεί.

Οι πράσινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια που δεν είχε τον Μπερνάρ στη διάθεσή του στο πρωτάθλημα. Αυτό λοιπόν έχει συμβεί τρεις φορές συνολικά, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι πράσινοι χωρίς τον Μπερνάρ στην διάθεση τους:

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0

OΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

ΣΧΟΛΙΑ