ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30, Cosmotesport1, LIVE: Panathinaikos24.gr) και στόχο έχει τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή.

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Stoiximan.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει πρώτα να πάρει τη νίκη, αλλά να πραγματοποιήσει και μια πειστική εμφάνιση που θα της δώσει μπουστ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πέρα από την απουσία του Μπερνάρ, ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στη  διάθεσή του τον Σάρλια, που είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Βέρμπιτς που αναμένεται να παίξει ξανά στα πλέι οφ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μάγκνουσον στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά τις 8 Ιανουαρίου και το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Συγκεκριμένα και όσον αφορά την βασική ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Βαγιαννίδης (Κώτσιρας), στο κέντρο θα είναι οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν, στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι, στο δεξί Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.