ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οργή λαού σε όλα τα γήπεδα: Τα πανό που γέμισαν από άκρη σε άκρη για τα Τέμπη (pics)

Γέμισαν πανό για την τραγωδία στα Τέμπη σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.

Οργή λαού σε όλα τα γήπεδα: Τα πανό που γέμισαν από άκρη σε άκρη για τα Τέμπη (pics)

Η χώρα μας εδώ και μερικές μέρες είναι συγκλονισμένη μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Οι φίλαθλοι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τα πανό στις κερκίδες.

Ο Μάρτης του 2023 μπήκε με το χειρότερο τρόπο. Η πρώτη μέρα του μήνα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη των Ελλήνων και όχι μόνο. Κάθε χρόνο που θα βλέπουμε 1 Μαρτίου στο ημερολόγιο μία ανατριχίλα θα κυριεύει όλα μας το κορμί.

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.