ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκουντάιτις, Αγραβάνη και Γουόλτερς κόντρα στη Μονακό

Με τρεις σημαντικότατες απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκουντάιτις, Αγραβάνη και Γουόλτερς κόντρα στη Μονακό

Tην προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζει η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του “τριφυλλιού” Χρήστος Σερέλης είδες τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Αρτούρας Γκουντάιτις να μην παίρνουν μέρος με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται για το ματς με τους Μονεγάσκους. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον ΄Έλληνα coach καθώς ούτε ο Νέιτ Γουόλτερς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή παρότι ακολουθήσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επιπλέον, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντέρικ Γουίλιαμς του οποίου η συμμετοχή αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση για το Πριγκιπάτο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.