ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Απολαμβάνουμε τη γεμάτη Λεωφόρο – Έχουν αλλάξει πολλά»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Γιοβάνοβιτς: «Απολαμβάνουμε τη γεμάτη Λεωφόρο - Έχουν αλλάξει πολλά»

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στο γεμάτο γήπεδο και τόνισε πως η νίκη αυτή ήταν εξαιρετικής σημασίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Χρειαζόταν υπομονή. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα αμυντικά, η υπομονή για εμάς σε αυτή τη φάση δεν είναι εύκολο τώρα που θέλουμε τη νίκη. Η υπομονή που είχαμε μας βοήθησε να παίξουμε ψύχραιμα και να βάλουμε το γκολ. Είναι μία σημαντική νίκη.

Είναι τεράστια διαφορά από πέρσι. Εγώ ξέρω τι γίνεται, που ήταν πέρσι η ομάδα και που φέτος, όλα είναι διαφορετικά, η πίεση που είχαμε. Πλέον είμαστε στο μονοπάτι του Παναθηναϊκού, του πρωταθλητισμού, εμείς απολαμβάνουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Θέλαμε να μπούμε στα play off φέτος και να έχουμε μία ευκαιρία και σήμερα τα καταφέραμε, θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου για αυτό».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.