ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Ήταν πολύ δύσκολη βδομάδα, όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για την πρόοδό μας»

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Κουρμπέλης: «Ήταν πολύ δύσκολη βδομάδα, όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για την πρόοδό μας»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς και την διαφορά από πέρσι: «Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, είχαμε δύο δοκάρια, σταθήκαμε άτυχοι. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στην αντεπίθεση όταν χάναμε τη μπάλα αλλά είχαμε ψυχραιμία και βρήκαμε το γκολ που θέλαμε.

Πρέπει να είναι περήφανοι όλοι στην ομάδα για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Όλη τη χρονιά βρισκόμαστε στην πρώτη θέση σε σχέση με πέρσι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία που κάνουμε για να μπούμε στα play offs με ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για την αλλαγή στο ρόλο του φέτος και το 1-0 του Παναθηναϊκού: «Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα ως εξάρι. Πλέον πατάω περιοχή με το σύστημα που παίζουμε, δεν ήταν εύκολο στην αρχή αλλά βάζω στοιχεία στο παιχνίδι μου και βοηθάω την ομάδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παλάσιος έκανε το σουτ και έτρεξα πως στην μπάλα και αφού είδα τον Μαντσίνι μόνο ήθελα να σιγουρέψω το γκολ».

Για τα Τέμπη: «Ήταν πολύ δύσκολη βδομάδα. Ότι και να πω κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια, ότι και να πω δε θα αλλάξει κάτι. Λυπάμαι καλή δύναμη σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.