ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Μαντσίνι και Παλάσιος και το μήνυμα made Argentina!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους Αργεντίνους, που σηκώνουν στο πόδι την Λεωφόρο και το μήνυμα για τη φετινή σεζόν.

Μαντσίνι και Παλάσιος και το μήνυμα made Argentina!

Η νίκη με τον Παναιτωλικό ήταν αναμενόμενη. Ήταν το αυτονόητο και έγινε. Μάλιστα το 2-0 μοιάζει μικρό για τον Παναθηναϊκό, που είχε τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βάλει τέσσερα και πέντε γκολ κόντρα σε μία ομάδα, που έπαιξε πολύ προσεχτικά, με μεγάλη αφοσίωση στην άμυνα και προσπάθησε να κλείσει τους χώρους. Το καλό για την ομάδα είναι, ότι κόντρα σε αυτή την άμυνα με υπομονή και ηρεμία βρήκε την λύση.

Και με τη νίκη αυτή έμεινε στην πρώτη θέση και περιμένει τα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και το δικό του με τον Ατρόμητο για να δει αν θα είναι πρώτος με την λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι σκόρερ του αγώνα ήταν ο Παλάσιος και ο Μαντσίνι. Ο πρώτος πέτυχε το δεύτερο γκολ και είχε συμμετοχή στο πρώτο, ο δεύτερος πέτυχε το δεύτερό του γκολ με τον Παναθηναϊκό μετά το γκολ που είχε πετύχει στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος τους γουστάρει και τους δύο και υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω. Είναι Αργεντίνοι. Από τα παλιά χρόνια ο κόσμος του Παναθηναϊκού δενόταν πολύ με τους Αργεντίνους, Από τον Βερόν, στον Ρότσα, στον Μπορέλι, τον Γκονζάλες, τον Λέτο. Όλοι έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα και συνδύασαν την παρουσία τους με σπουδαίες στιγμές της ομάδας.

Συνήθως όταν βλέπεις Αργεντίνους να πρωταγωνιστούν στον Παναθηναϊκό η ομάδα παίρνει κάποιον τίτλο. Ο Ρότσα πήρε πρωταθλήματα, κύπελλα, ο Μπορέλι το ίδιο. ο Γκονζάλες πήρε το ντάμπλ το 2004 κόντρα στην παράγκα, ο Λέτο ήταν από τους πρωταγωνιστές του τελευταίου πρωταθλήματος το 2010.

Ο Μαντσίνι ήρθε τον Γενάρη και αμέσως έδεσε με την ομάδα. Γκολ με τον Άρη με εξαιρετική απόδοση, γκολ και με τον Παναιτωλικό, πριν καλά-καλά μάθει το παιχνίδι της ομάδας. Η ιστορία το λέει, το είδαμε και πέρυσι. Με Παλάσιος πρωταγωνιστή η ομάδα πήρε το κύπελλο.

Φέτος ήρθε ο Μαντσίνι να καλύψει το κενό του τραυματία Αϊτόρ και ο Παλάσιος συνεχίζει από εκεί, που σταμάτησε πέρυσι. Είναι απόλυτα λογικό ο κόσμος να βλέπει, ότι με «Τουκου» και Μαντσίνι η ομάδα μπορεί να μείνει πρώτη μέχρι το τέλος και να πάρει το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

*Μπράβο στους φίλους του Παναθηναϊκού, για την αντίδρασή τους στην Λεωφόρο για τα όσα έγιναν στα Τέμπη. Έστειλαν άλλο ένα κοινωνικό μήνυμα, που ακούστηκε παντού.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.