ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Μονακό με τον Παναθηναϊκό και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Ντουέιν Μπέικον.

Ομπράντοβιτς: «Παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης τη Μονακό εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τα επιθετικά ατού των «πρασίνων» και σε αυτά που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως οι «πράσινοι» είναι επικίνδυνη ομάδα παρά τη χαμηλή βαθμολογική τους θέση και εκθείασε το παιχνίδι του Μπέικον.

«Παρά τη βαθμολογική θέση, γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο παίκτης-κλειδί του Παναθηναϊκού και ο οποίος μπορεί να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μαζί με τον Ντέρικ Γουίλιαμς δίνουν μέγεθος και επιθετικότητα στις θέσεις ‘2’ και ‘3’. Επίσης ο Πάρις Λι κάνει πολλά πράγματα, σουτάρει εξαιρετικά και σε γενικές γραμμές έχουμε γνώση για τα όσα μπορεί να προσφέρει η ποιότητα του ρόστερ τους», τόνισε αρχικά.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και συνέχισε: «Τα δύο επόμενα ματς είναι κρίσιμα για εμάς. Όπως είναι και όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Όμως εάν τα καταφέρουμε αυτήν την εβδομάδα, τότε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό μας στα playoffs».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.