ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη: «Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου», λέει δικηγόρος θύματος

Νομικές κινήσεις έχουν ξεκινήσει συγγενείς θυμάτων αλλά και τραυματίες που επέβαιναν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη προκαλώντας την πολύνεκρη τραγωδία.

Τέμπη: «Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου», λέει δικηγόρος θύματος

Μιλώντας στο MEGA, ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος οικογένειας 28χρονης που ήταν στο τρένο, λέει ότι η οικογένεια θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου.

«Πραγματική αξίωση της οικογένειας είναι να αφήσουμε τη δικαιοσύνη αυστηρή και ανεπηρέαστη να κάνει σωστά τη δουλειά της. Ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της, να γίνει με ταχύτητα η απόδοση των ευθυνών και η συγκέντρωση του αποδεικτού υλικού».

Όπως μάλιστα εξήγησε οι νομικές ενέργειες θα είναι κατά παντός υπευθύνου. «Εντός των επόμενων ημέρων θα έχουμε τη δικογραφία. Θα κινηθούμε κατά του σταθμάρχη και κατά παντός υπευθύνου ήθελε βρεθεί».

Το Netflix πιάστηκε κορόιδο με τον Παπακαλιάτη
Το Netflix πιάστηκε κορόιδο με τον Παπακαλιάτη 20.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πληροφορίες ότι ο μηχανοδηγός είχε καταλάβει τι συμβαίνει

Είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου πριν τη μοιραία σύγκρουση;

Αυτό λένε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε πιθανόν προσπαθήσει να επικοινωνήσει το μοιραίο βράδυ και πριν τη σύγκρουση με δύο – τρεις συναδέλφους στις εμπορικές αμαξοστοιχίες, γιατί είχε θορυβηθεί και ήθελε να δει αν κινούνταν μαζί με άλλον στην ίδια γραμμή.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, δίνει άλλη τροπή στις έρευνες των ημερών σύμφωνα με το Mega. Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται ότι συνδικαλιστές του ΟΣΕ είχαν στείλει έγγραφες ενημερώσεις στη διοίκηση, προκειμένου να τυποποιηθούν οι συνομιλίες μεταξύ των σταθμαρχών και μηχανοδηγών σε όλους τους σταθμούς της χώρας, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ τους.

Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου» - Τι λέει δικηγόρος θύματος" />

Πηγή: Newsit.gr

loading...

HIGHLIGHTS