ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη: «Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου», λέει δικηγόρος θύματος

Νομικές κινήσεις έχουν ξεκινήσει συγγενείς θυμάτων αλλά και τραυματίες που επέβαιναν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη προκαλώντας την πολύνεκρη τραγωδία.

Τέμπη: «Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου», λέει δικηγόρος θύματος

Μιλώντας στο MEGA, ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος οικογένειας 28χρονης που ήταν στο τρένο, λέει ότι η οικογένεια θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου.

«Πραγματική αξίωση της οικογένειας είναι να αφήσουμε τη δικαιοσύνη αυστηρή και ανεπηρέαστη να κάνει σωστά τη δουλειά της. Ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της, να γίνει με ταχύτητα η απόδοση των ευθυνών και η συγκέντρωση του αποδεικτού υλικού».

Όπως μάλιστα εξήγησε οι νομικές ενέργειες θα είναι κατά παντός υπευθύνου. «Εντός των επόμενων ημέρων θα έχουμε τη δικογραφία. Θα κινηθούμε κατά του σταθμάρχη και κατά παντός υπευθύνου ήθελε βρεθεί».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πληροφορίες ότι ο μηχανοδηγός είχε καταλάβει τι συμβαίνει

Είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου πριν τη μοιραία σύγκρουση;

Αυτό λένε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε πιθανόν προσπαθήσει να επικοινωνήσει το μοιραίο βράδυ και πριν τη σύγκρουση με δύο – τρεις συναδέλφους στις εμπορικές αμαξοστοιχίες, γιατί είχε θορυβηθεί και ήθελε να δει αν κινούνταν μαζί με άλλον στην ίδια γραμμή.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, δίνει άλλη τροπή στις έρευνες των ημερών σύμφωνα με το Mega. Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται ότι συνδικαλιστές του ΟΣΕ είχαν στείλει έγγραφες ενημερώσεις στη διοίκηση, προκειμένου να τυποποιηθούν οι συνομιλίες μεταξύ των σταθμαρχών και μηχανοδηγών σε όλους τους σταθμούς της χώρας, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ τους.

Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου» - Τι λέει δικηγόρος θύματος" />

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.