ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποτσέκο: «Μίλησα με τον Γιαννακόπουλο, δεν πήγα στον Παναθηναϊκό για άλλους λόγους»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ενώ αποκάλυψε πως είχε επαφή και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ποτσέκο: «Μίλησα με τον Γιαννακόπουλο, δεν πήγα στον Παναθηναϊκό για άλλους λόγους»

Αποκαλύψεις από τον Ιταλό τεχνικό στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να αναλάβει την ομάδα, ενώ τόνισε πως υπήρξε και επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, αλλά λόγοι οικογενειακοί τον κρατάνε στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο με είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτό τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος με κάλεσε και είχαμε 30 εκπληκτικά λεπτά επικοινωνίας στο τηλέφωνο, αλλά ήταν κάτι στη… μέση. Ο καθένας θα μπορούσε να με καταλάβει… Είμαι πατέρας. Δέκα ημέρες πριν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Και φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά σε όποια ομάδα ήταν στο παρελθόν».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό: «Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό, με βοηθάει και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μία ομάδα με μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι το εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρει στη ζωή… Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε 30 φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό μου, το οποίο όμως δεν έλαβα. Αν λάβεις εσύ το μήνυμα, στείλε το και σε εμένα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...