ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών» (Pic)

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου, αποφάσισε μετά την τραγωδία των Τεμπών να αλλάξει φανέλα.

«Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών» (Pic)

Η τραγωδία των Τεμπών με τη σύγκρουση των δύο τρένων άφησε πίσω της 57 θύματα, αρκετούς τραυματίες και πολύ πόνο σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από την Ελλάδα και η Κύπρος έχασε δικά της παιδιά, με αποτέλεσμα η θλίψη να κυριαρχεί αυτές τις ημέρες. Σε μια ιδιαίτερη και αξιέπαινη ενέργεια, ο σύλλογος της Ομόνοιας αποφάσισε να αλλάξει φανέλα για το υπόλοιπο της σεζόν ή αν θέλετε να την τροποποιήσει.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της, η φανέλα πλέον του «τριφυλλιού» της Λευκωσίας θα μετατραπεί ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη όλων των θυμάτων.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

«Η τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει όλους μας. Κανείς μας δεν μπορεί πλέον να είναι ο ίδιος άνθρωπος. 57 ζωές χάθηκαν, δύο αγνοούνται, ενώ δεκάδες παραμένουν τραυματίες.

Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε – ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Έχουμε αποφασίσει όπως από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής μας το δημιουργικό που βλέπετε στη φωτογραφία, εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Για να μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Αιωνία η μνήμη των θυμάτων.

Αύριο θα υποβάλουμε για έγκριση το σχετικό το αίτημά μας στην ΚΟΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.