ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Nα μπει με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» με υπέρβαση στο Μονακό

Ένα ματς μεγάλης δυσκολίας δίνει απόψε στις 22:00 στο Μονακό ο Παναθηναϊκός για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Nα μπει με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» με υπέρβαση στο Μονακό

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Πέμπτη από την Εφές και τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός μπαίνει ξανά στον “χορό” της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας απόψε στο Πριγκιπάτο της ισχυρή Μονακό (22:00, ΝovaSports Prime) για την 27η αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της καθώς παρά τις ευρωπαϊκές ήττες, ανακάμπτει όσον αφορά τις εμφανίσεις και ήρθε η ώρα να κάνει την υπέρβαση σε μια έδρα που πολλές ομάδες δεν έχουν καταφέρει να περάσουν. To “τριφύλλι” βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκό 8-18 και μια νίκη θα ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία ενόψει και της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Μόντε Κάρλο ξανά με σημαντικές απουσίες αφού εκτός έμειναν οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Γουόλτερς δεν μπήκαν καν στο αεροπλάνο για Γαλλία, οπότε θα απουσιάσουν από το ματς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.