ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πέρυσι ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι έδινε μάχη για Ευρώπη, φέτος για πρωτάθλημα…»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε την τεράστια διαφορά που υπάρχει από τα δύο ματς του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι καθώς και την ικανοποίηση για Παλάσιος, Μαντσίνι και Κουρμπέλη.

Νικολογιάννης: «Πέρυσι ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι έδινε μάχη για Ευρώπη, φέτος για πρωτάθλημα…»

Τα μεγάλα βήματα προόδου του Παναθηναϊκού φαίνονται και από το τι μεσολάβησε ανάμεσα στα δύο τελευταία παιχνίδια του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πέρυσι είχε αντιμετωπίσει ξανά την τελευταία αγωνιστική τον Ατρόμητο εκτός έδρας, η διαφορά είναι ότι τότε έδινε μάχη για να βγει στην Ευρώπη, ενώ φέτος μάχη για το πρωτάθλημα. Αυτό και μόνο δείχνει την τεράστια διαφορά, την οποία ανέφερε και ο Γιοβάνοβιτς. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τεράστια βελτίωση σε βαθμολογικό επίπεδο από πέρυσι. Αν πάρει τη νίκη στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, έχει κάποιες πιθανότητες να είναι αυτός πρώτος στην κανονική διάρκεια. Στην χειρότερη θα είναι πίσω έναν βαθμό από την ΑΕΚ, αν αυτή κερδίσει και τα δύο της παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στάθηκε στην ικανοποίηση που υπάρχει στο «τριφύλλι» για το φορμάρισμα του Παλάσιος, την συνολική παρουσία του Μαντσίνι από όταν ήρθε και την βελτίωση του Κουρμπέλη, ο οποίος βοηθάει και επιθετικά πλέον.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 139.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, με βάση τα 14 δοκάρια που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα οι «πράσινοι», παύουν να ισχύουν και τα περί τύχης τους.

ΣΧΟΛΙΑ