ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός – Άτυχος ο Σερέλης με τις απουσίες»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με την Μονακό.

Πετρίδης: «Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός - Άτυχος ο Σερέλης με τις απουσίες»

Τα δεδομένα με τα οποία ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί σήμερα με τη Μονακό στο πρώτο του ματς της διαβολο-εβδομάδας ανέλυσε ο Γιώργος Πετρίδης. Ο ρεπόρτερ των “πράσινων” ανέφερε ότι είναι ξεκάθαρο ότι η εικόνα της ομάδας είναι σαφώς καλύτερη με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του πια, επισημαίνοντας όμως και την ατυχία του Έλληνα τεχνικού να έχει στη διάθεσή του όλο το ρόστερ της ομάδας χωρίς καμία απουσία.

Ο Γιώργος Πετρίδης επιπλέον τόνισε ότι θα πρέπει για άλλη μια φορά ο Έλληνας τεχνικός να κάνει αλχημείες και… πειράματα για να μπορέσει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν από τους τραυματισμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.