ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aνατροπή στη Super League 2!

Aνατροπή σκηνικού στη Super League 2 καθώς έκπληξη προκάλεσε η εκλογή του νέου προέδρου!

Aνατροπή στη Super League 2!

Ριζικές αλλαγές στη Super League 2!

Mετά από ένα εκλογικό “ντέρμπι” μεταξύ του προέδρου των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη και του πρώην προέδρου του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρου Μαρτσούκου, ο δεύτερος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατάφερε να εκλεγεί νέος πρόεδρος της λίγκας με τη στήριξη της ΑΕΚ επικρατώντας του εκλογικού αντιπάλου του με ψήφους 13-12! Είχαμε, επίσης, ένα λευκό και ένα άκυρο (26 ομάδες+ΕΠΟ, οι Big-4 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου).

Να σημειωθεί ότι ο “χαμένος” της εκλογικής διαδικασίας, κύριος Ροκάκης, είχε τη στήριξη του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ουδέτερη στάση, καθώς δεν έδωσε τη στήριξη του σε κανέναν εκ των δύο υποψηφίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.