ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Οι εκτός έδρας επιδόσεις του Παναθηναϊκού κάνουν την διαφορά φέτος!»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό χάρη στις νίκες μακριά από τη Λεωφόρο, ενώ σημείωσε ότι δεν βλέπει ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα με τον Ατρόμητο.

Νικολογιάννης: «Οι εκτός έδρας επιδόσεις του Παναθηναϊκού κάνουν την διαφορά φέτος!»

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για πρωτάθλημα, χάρη σε μια επίδοση που δεν έχει καταγράψει εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα στα «τρίποντα» που κερδίζει μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα πετύχει μια επίδοση που έχουμε να δούμε χρόνια. Με εννιά νίκες σε 13 παιχνίδια εκτός έδρας, την ώρα που πέρυσι για παράδειγμα είχε πέντε νίκες και εννιά ήττες συνολικά σε κανονική διάρκεια και playoffs! Αυτή είναι η βασική διαφορά γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό εξαρτάται κυρίως από το τι θα κάνεις εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός υπέφερε τα τελευταία χρόνια. Θέλει να το ολοκληρώσει με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, μια ομάδα δύσκολη που έχει μόλις μια ήττα στην έδρα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, με βάση την εικόνα της ομάδας και την έλλειψη προβλημάτων στο «τριφύλλι», πλην του «θέματος» του Μπερνάρ, δεν βλέπει ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα έχει στα στόπερ τον Σάρλια και έναν εκ των Μάγκνουσον ή Πούγγουρα, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ του Ισλανδού αμυντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.