ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη: «Ο πρώτος ελιγμός προκάλεσε την τραγωδία»

Ο πρώτος ελιγμός του σταθμάρχη, την ώρα που ξεκίνησε η βάρδιά του στον σταθμό της Λάρισας, έφερε τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και την τραγωδία με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες αγνοούμενους το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Τέμπη: «Ο πρώτος ελιγμός προκάλεσε την τραγωδία»

Οι αποκαλύψεις και τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη διαδέχονται το ένα το άλλο. Αναζητούνται οι ευθύνες τόσο του 59χρονου σταθμάρχη που έχει προφυλακιστεί όσο και των συναδέλφων του, οι οποίοι είχαν βάρδια πριν από αυτόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το περιβάλλον του σταθμάρχη που είχε βάρδια πριν από τον 59χρονο, το διάστημα 14:00 έως 23:00, αναφέρει ότι:

Έκανε επιτυχώς 35 ελιγμούς στη βάρδιά του. Ο πρώτος ελιγμός του άπειρου συναδέλφου του (όταν έμεινε μόνος του), προκάλεσε τη μοιραία σύγκρουση.

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου
Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου 579.267 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το περιβάλλον του συναδέλφου του 59χρονου τονίζει ότι σχόλασε στην ώρα του. Στην ερώτηση αν υπήρχε ανησυχία ότι τον αλλάζει ένας πιο άπειρος συνάδελφος, το περιβάλλον απάντησε ότι ναι μεν υπήρχε ανησυχία αλλά δεν ήταν στην αρμοδιότητά του.

Πηγή: newsit.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ