Επικαιρότητα

4.000 αυγά την εβδομάδα, πατάτες αυστηρά διαλεγμένες: Το μαγαζί που πάνω στη λιγούρα έκανε trend το πιο απλό πιάτο

Φτιάχτηκε σε μέρες μεγάλης… λιγούρας!

Υλικά απλά και γεύση που σε παραπέμπει στα παιδικά σου χρόνια, όταν η μάνα σου καθάριζε δυο πατάτες κι έριχνε από πάνω ένα αυγό για να καλύψει την πείνα σου. Αυτό ακριβώς το ταπεινό πιάτο είναι που απογείωσαν οι αδελφοί Λιάκου, με τον κόσμο να κάνει ουρές για να το δοκιμάσει.

Αναλυτικά εδώ

Exit mobile version