ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μηταράκης στο BBC: “Σε λειτουργία το μετρό Θεσσαλονίκης”

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης όταν σε συνέντευξή του στο BBC για την κατάσταση των σιδηροδρόμων, αποκάλυψε πως το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ήδη σε... λειτουργία.

Μηταράκης στο BBC:

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης όταν σε συνέντευξή του στο BBC για την κατάσταση των σιδηροδρόμων, αποκάλυψε πως το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ήδη σε… λειτουργία.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης την αποκάλυψη του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ήδη… σε λειτουργία (up and running, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά).

Παρά τις αρχικές εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι το πολύπαθο έργο της συμπρωτεύουσας θα είναι σε λειτουργία στο τέλος του 2023, φαίνεται πως τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και οι πολίτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Μέσο Μεταφοράς, σχεδόν δέκα μήνες πριν τον αρχικό σχεδιασμό!

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην εκπομπή Hard Talk του BBC, δυστυχώς παρέλειψε να ενημερώσει για τον αριθμό των Θεσσαλονικέων που μετακινούνται καθημερινά με το μετρό, καθώς και αν έχει δοθεί μόνο η βασική γραμμή στην κυκλοφορία, ή λειτουργούν και οι επεκτάσεις προς αεροδρόμιο και τα δυτικά.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το μετρό της Θεσσαλονίκης κάθε άλλο παρά “up and running” είναι και δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς τον χρόνο απόδοσης του έργου.

Η αποστροφή του υπουργού όμως είναι ενδεικτική της στάσης των μελών της κυβέρνησης στην δημόσια σφαίρα. Δεν έχουν κανένα θέμα να πουν οποιοδήποτε ψέμα, όσο χοντροκομμένο και να είναι, όταν γνωρίζουν ότι κανείς δεν θα τους αμφισβητήσει, όπως εν προκειμένω ο δημοσιογράφος του BBC που δεν είχε εικόνα για το θέμα, ή όπως σε πολλές από τις εν ελλάδι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, που οι δημοσιογράφοι δεν έχουν καμία πρόθεση να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά τους.

Δείτε στο 3:40

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...