ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Χατζηευστρατιάδου και Κρος μίλησαν για το Final 4 του Κυπέλλου (vid)

Οι δυο «πράσινες» αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, σχολίασαν το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που έρχεται το διήμερο (10-11/3).

Παναθηναϊκός: Χατζηευστρατιάδου και Κρος μίλησαν για το Final 4 του Κυπέλλου (vid)

Το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πλησιάζει (10-11/3) και ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και η Τζένιφερ Κρος μίλησαν στην κάμερα της ομοσπονδίας και παραδέχθηκαν ότι το φετινό έργο τους είναι ακόμη πιο δύσκολο από πέρυσι, όπου κατέκτησαν το τρόπαιο.

«Αυτό το Final 4 είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών και όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Το επίπεδο έχει ανέβει, αλλά εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το τρόπαιο»είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Κρος απέφυγε μόνο την πρόκληση του να προφέρει το επίθετο της συμπαίκτριας της, ωστόσο όπως τόνισε: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και παρόλο που δεν είμαστε το μεγάλο φαβορί όπως πέρσι εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια «πείνα» για τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.