ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέξας: «Η εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου δεν μας αντιπροσωπεύει»

Ο Κώστας Μέξας ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την ήττα από τη Μονακό.

Μέξας: «Η εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου δεν μας αντιπροσωπεύει»

Ο Κώστας Μέξας ανέλυσε τα στοιχεία που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Μονακό, ενώ υπογράμμισε πως οι Γκουντάιτις και Ουόλτερς ενδεχομένως θα επιστρέψουν στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη είπε στην κάμερα της NOVA:

«Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν καλή στο κομμάτι της εκτέλεσης, είχαμε καλύτερη ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αυτό, σε ένα βαθμό αναμενόμενο. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν εκεί και κάποιες κακές αποφάσεις έδωσαν το δικαίωμα στη Μονακό να ξεφύγει. Δεν επιστρέψαμε από αυτό πνευματικά. 

Τα λάθη πληρώνονται στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είσαι 40 λεπτά σε εγρήγορση. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα χωρίς να υπάρχει χρόνος λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Η εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου δεν είναι αντιπροσωπευτική. Πρέπει να τη βελτιώσουμε. Ακόμα και το βίντεο είναι μια πολύ σημαντική προπόνηση για εμάς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέραμε ότι θα υπάρχει αδυναμία λόγω small ball αλλά δεν κάναμε box out για να πάρουμε ριμπάουντ. Χωρίς box out δεν μπορείς να πάρεις ριμπάουντ με αυτή την ομάδα. Σίγουρα μας πόνεσε αυτό, δεχτήκαμε κακούς πόντους, απλά πρέπει να δούμε το γιατί.

Προσπαθούμε τον Μπέικον να βάλουμε σε μια διαφορετική λειτουργία ομάδας. Δεν θα κρίνω τι έγινε πριν. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν είναι εύκολο. Θέλει το χρόνο του. Θα υπάρξουν μέρες που θα το κάνει καλύτερα και μέρες που θα το κάνει χειρότερα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία και για να πάρουμε πράγματα από τον Μπέικον. Ο κόουτς θέλει το ομαδικό παιχνίδι και πρέπει ο Ντουέιν να προσαρμοστεί σε αυτό.

Θα κάνουμε το πρωί χαλάρωμα στο Μονακό. Ελπίζουμε ότι και ο Γκουντάιτις και ο Ουόλτερς θα είναι πίσω, να έχουμε μεγαλύτερο ροτέισιον. Μια ομάδα του δικού μας βεληνεκούς δεν παίζει τόσο με την επαφή. Πρέπει να μας νιώσει ο αντίπαλος και πρέπει να περάσει σιγά σιγά. Είναι must αν θέλουμε να έχουμε στόχους και ιδίως για το πρωτάθλημα και στους τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.