ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη: Σοκαριστικό βίντεο, αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων – Σκηνές χάους και ουρλιαχτά (Vid)

Το βίντεο έχει τραβήξει επιβάτης του τρένου με το όνομα Αρσλάν, ο οποίος βγήκε από το 5ο βαγόνι και κατέγραψε με το κινητό του τις σκηνές χάους που ακολούθησαν

Τέμπη: Σοκαριστικό βίντεο, αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων - Σκηνές χάους και ουρλιαχτά (Vid)

Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων ήρθε στο φως σήμερα.

Το βίντεο έχει τραβήξει επιβάτης του τρένου με το όνομα Αρσλάν, ο οποίος βγήκε από το 5ο βαγόνι και κατέγραψε με το κινητό του τις σκηνές χάους που ακολούθησαν.

Στο βίντεο ακούγονται οι διασωθέντες να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια, μη μπορώντας να εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε και που. Σοκάρουν οι εικόνες των βαγονιών που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως τόνισε στο mega, o Αρσλάν, μετανάστης από το Πακιστάν, αφού τράβηξε το βίντεο, ξαναμπήκε στα βαγόνια προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορούσε.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω».

Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε." />

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.