ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Eίμαστε δεμένοι και στην νίκη αλλά και στην ήττα»

Το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία προς τον τίτλο, υπογράμμισε μέσω συνέντευξης του σε αθλητική εφημερίδα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μπρινιόλι: «Eίμαστε δεμένοι και στην νίκη αλλά και στην ήττα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι:

«Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μας. Είναι πολύ φυσιολογικό, αλλά είναι και κάτι πολύ καλό, πολύ θετικό, διότι εάν νιώθεις και αισθάνεσαι αυτή την πίεση, είσαι ακόμα “ζωντανός”. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια τέτοια διαδικασία. 

Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, το ίδιο καλά. Έχουμε πλέον 11 αγώνες με τα  Playoffs και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ολοκληρώσουμε αυτό το όνειρό μας.

Μεταξύ μας πάντα κάναμε καλή δουλειά στην καθημερινότητά μας. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Όταν κερδίζεις όλα είναι καλά, αλλά κι όταν χάνεις -κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο- είναι ένας τρόπος για να μπορέσεις να βελτιωθείς στο γήπεδο αλλά κι έξω από αυτό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να γνωριστείς καλύτερα με τον συμπαίκτη του, να “δεθείς” σε μια δύσκολη περίοδο, να γίνεις ακόμα πιο δυνατός. Να βελτιωθείς συνολικά! Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που ξέρω για να γίνεις ένας καλός συμπαίκτης, να έχεις καλές σχέσεις στα αποδυτήρια και να βελτιώνεσαι ως ομάδα. Κι αυτά είναι στοιχεία που τα έχουμε».

Για την ανέπαφη εστία: «Όχι, διότι δεν είμαστε ακόμα η καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα. Είμαστε η δεύτερη καλύτερη. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. ΟΚ, αυτό με τα clean sheets είναι κάτι καλό, αλλά είμαστε μια ομάδα, ένα γκρουπ. Κάποιες φορές φτάνει η μπάλα μέχρι εμένα από τα σουτ των αντιπάλων, αλλά πολλές φορές δεν φτάνει καν κι αυτό είναι μέρος της δουλειάς που κάνει όλη η ομάδα στο αμυντικό κομμάτι. Κι επίσης, ίσως πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς απ’ την πλευρά μας στο επιθετικό κομμάτι, για να σημειώσει η ομάδα περισσότερα γκολ».

Για τα Playoffs: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η διαχείριση των αγώνων στους οποίους έχουμε την κατοχή της μπάλας στα πόδια μας. Έχουμε μπροστά μας 11 πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά σε αυτά μπορούμε να δείξουμε την πραγματική μας αξία και το καλύτερό μας πρόσωπο».

Για αυτά που γράφουν στην Ιταλία περί επέκτασής του: «Ναι, το είχα δει γραμμένο αυτό, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κάποιον από την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Έχω ακόμα έναν χρόνο και λίγους μήνες συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα την αξία μου, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και μετά υπάρχουν άνθρωποι που θα το αναλάβουν αυτό το θέμα όταν έρθει η στιγμή. Όπως έχει γίνει και με τα άλλα παιδιά στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...