ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Χατζηευστρατιάδου και Γκρος για το Final 4 της Άρτας

Για τη διατήρηση των κεκτημένων από τον Παναθηναϊκό αλλά και το Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στην Άρτα μίλησαν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και η Τζένιφερ Γκρος.

Παναθηναϊκός: Χατζηευστρατιάδου και Γκρος για το Final 4 της Άρτας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (10/3) στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ γυναικών τον Α.Ο. Θήρας με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του 7ου τροπαίου.

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για την Άρτα όπου και θα φιλοξενηθεί το Final 4, οι παίκτριες του “τριφυλλιού” Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και Τζένιφερ Γκρος μίλησαν για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα παίκτρια: «Αυτό το φάιναλ φορ είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών και όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Το επίπεδο έχει ανέβει, αλλά εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το τρόπαιο»

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Κρος τόνισε: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και παρόλο που δεν είμαστε το μεγάλο φαβορί όπως πέρσι εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια ‘πείνα’ για τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.