ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μεγάλο ξανά το πρέπει για Παναθηναϊκό -Να είναι πιο αποτελεσματικός με τον Ατρόμητο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι η νίκη στο Περιστέρι είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως θα έρθει αυτή και μαζί η συγκομιδή των βαθμών που είχε πέρυσι στο τέλος.

Νικολογιάννης: «Μεγάλο ξανά το πρέπει για Παναθηναϊκό -Να είναι πιο αποτελεσματικός με τον Ατρόμητο»

Απαραίτητο είναι για τον Παναθηναϊκό να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με νίκη και απέναντι στον Ατρόμητο, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι το ματς με τον Ατρόμητο είναι άλλος ένας τελικός, άλλο ένα παιχνίδι με το πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι μετά την ήττα στην Τρίπολη έχει ένα σερί με νίκες και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν καλός. Θα πρέπει να παίξει όπως με τον Παναιτωλικό, ίσως και καλύτερα. Θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με πολύ κλειστή άμυνα, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει και πιο ελεύθερα οπότε ίσως να είναι πιο επικίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να είναι πιο αποτελεσματικός από την Δευτέρα, τις ευκαιρίες του να τις κάνει γκολ και να φτάσει στους 61 βαθμούς. Όσους είχε, δηλαδή, πέρυσι στο… τέλος των playoffs! Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλη διαφορά έχει από πέρυσι. Χρειάζεται αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να είναι στο -1 στη χειρότερη περίπτωση για αυτόν και να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά με την ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το πιο πιθανό σενάριο για τον Μπερνάρ είναι να παίξει στο πρώτο ματς των «πράσινων» στα playoffs, αφού θα έχει χάσει προπονήσεις λόγω του κολικού νεφρού.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε επίσης ότι ο Γιοβάνοβιτς βλέπει κάθε ματς χωριστά και δεν τον απασχολεί τι θα κάνει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν κάρτες και είναι στο όριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...