ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Θέλει δουλειά ο Παναθηναϊκός για να ξεριζωθούν οι παθογένειες που είχε επί Ράντονιτς»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εμφανίζει αδυναμίες από την εποχή Ράντονιτς και ότι οι Γκουντάιτις-Αγραβάνης δεν θα παίξουν ούτε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πετρίδης: «Θέλει δουλειά ο Παναθηναϊκός για να ξεριζωθούν οι παθογένειες που είχε επί Ράντονιτς»

Πολύ δουλειά για να αφήσει πίσω του τα… κατάλοιπα της εποχής Ντέγιαν Ράντονιτς φάνηκε και στο Μονακό ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Πρέπει ο Χρήστος Σερέλης και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να κάνουν αρκετή δουλειά για να ξεριζωθούν όλες αυτές οι παθογένειες και οι αδυναμίες που έχουν μείνει από την εποχή Ράντονιτς. Για 28-29 λεπτά χθες ήταν μέσα στο ματς. Κοιτούσε στα μάτια τον αντίπαλό του. Στο κακό κομμάτι του αγώνα ήταν σαν βλέπεις την ίδια ομάδα. Εκεί στο 51-51, αν δείτε λίγο τις επιθέσεις, ο καθένας έπαιρνε την μπάλα και έκανε ότι ήθελε, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και αθλητική ομάδα, όπως η Μονακό, που είναι επιπέδου Final-4 κακά τα ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την κακή απόδοση του Παπαγιάννη και στο Πριγκιπάτο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως όσο ο διεθνής σέντερ μένει εκτός αγώνα, τόσο θα φαίνεται ακόμα χειρότερος.

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο… σπίτι του Παπαγιάννη!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο… σπίτι του Παπαγιάννη! 26.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι δεν βλέπει να επιστρέφουν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα οι Γκουντάιτις και Αγραβάνης, αφήνοντας ένα… ανοιχτό παράθυρο για τον Γουόλτερς.

ΣΧΟΛΙΑ