ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Με μεγαλύτερη σκληράδα για τη νίκη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Σερέλης: «Με μεγαλύτερη σκληράδα για τη νίκη»

Μετά την ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

O προπονητής του “τριφυλλιού” Χρήστος Σερέλης, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει η ομάδα να αντιμετωπίσει τους Σέρβους, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να παρουσιαστεί στο παρκέ ένα σύνολο με σκληράδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα coach:

«Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου. Σίγουρα, κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αμυντικά και επιθετικά για να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας» και εξήγησε: «Οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το αν επηρεάζει τους πράσινους η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, ο κ. Σερέλης απάντησε ότι: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και εμείς μη νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...