ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γ. Καλαϊτζάκης: «Να δώσουμε το 100% με Ερυθρό Αστέρα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γ. Καλαϊτζάκης: «Να δώσουμε το 100% με Ερυθρό Αστέρα»

Στην ετοιμότητα αλλά και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που θα πρέπει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή (10/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague, στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο νεαρός guard τόνισε μεταξύ άλλων ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να δίνουν πάντοτε το 100% ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απουσίες των Αγραβάνη και Γκουντάιτις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Καλαϊτζάκη:

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Στο Μονακό δώσαμε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Κρατάμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε άμυνα και επίθεση κάναμε όσα μας είχε πει ο κόουτς. Στο τέλος της τρίτης και στην τέταρτη περίοδο είχαμε πάλι ένα μπλακ άουτ. Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που θέλει μόνο νίκες και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, ελπίζω να είμαστε ξεκούραστοι, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τις απουσίες των Γκουντάιτις και Αγραβάνη στα τελευταία ματς αλλά και του Γουόλτερς στο ματς με την Moνακό είπε: «Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Έχουμε τρεις σημαντικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε κάθε συνθήκη. Παίζουμε με small ball  στα τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα. Πρέπει όταν χάνουμε έναν παίκτη οι υπόλοιποι να κάνουν το step up και να δίνουν ό,τι μπορούν. Αλήθεια σας λέω πως ο καθένας προσπαθεί να δώσει το 100%. Στην προπόνηση γίνεται σκληρή δουλειά, υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Θέλουμε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αποτελεί πρόκληση για εκείνον να μαρκάρει παίκτες όπως οι Καμπάτσο, Βιλντόζα και Νέντοβιτς, είπε: «Μου αρέσει να μαρκάρω τους καλύτερους παίκτες του αντιπάλου. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στο αμυντικό κομμάτι. Μου αρέσει να παίρνω τις ευθύνες, να είμαι μπροστά τους. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο απέναντι σε κοντύτερους παίκτες αλλά όπως είπα και πριν πιστεύω στον εαυτό μου και δίνω το 100%»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.