ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα η κλήρωση των playoffs- Στις 18 και 19 Μαρτίου η σέντρα

Tην ερχόμενη Δευτέρα (13/3) θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η κλήρωση για τα playoffs της Stoiximan Super League με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου.

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα η κλήρωση των playoffs- Στις 18 και 19 Μαρτίου η σέντρα

Μαθαίνει το πρόγραμμα προς τον τίτλο ο Παναθηναϊκός!

Όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση για το μίνι-πρωτάθλημα των playoffs της Stoiximan Super League, αναμένεται να γίνει ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 13/3, λίγες ώρες δηλαδή μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Φυσικά θα μπουν κι οι απαραίτητοι περιορισμοί όπως για παράδειγμα αυτός της Αστυνομίας, που έχει ζητήσει να μην ορίζονται ματς του ΠΑΟΚ και του Αρη στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα ή να μην παίζουν και οι πέντε ομάδες της Αθήνας την ίδια μέρα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Τετάρτη (15/2) στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί, λογικά θα υπάρξει και Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει επικύρωση βαθμολογίας και εν συνεχεία να οριστούν και οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (17-18/3), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η σέντρα της πρώτης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.