ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σάλος και οργή με την παραδοχή Λοβέρδου – «Και ο σταθμάρχης και ο επόπτης ήταν κομματικά ρουσφέτια»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος παραδέχθηκε στον αέρα πως ο σταθμάρχης που κατηγορείται για την τραγωδία στα Τέμπη ήταν κομματικό ρουσφέτι, όπως και ο επόπτης.

Σάλος και οργή με την παραδοχή Λοβέρδου - «Και ο σταθμάρχης και ο επόπτης ήταν κομματικά ρουσφέτια»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος παραδέχθηκε στον αέρα πως ο σταθμάρχης που κατηγορείται για την τραγωδία στα Τέμπη ήταν κομματικό ρουσφέτι, όπως και ο επόπτης.

«Ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους. Οι πελατειακές σχέσεις, τα κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος στο Mega.

«Επί των ημερών σας μπήκε σταθμάρχης» του ανέφερε η Άνθη Βούλγαρη, με τον βουλευτή να απαντά: «Ναι, μπήκε σταθμάρχης, αλλά ήταν υπάλληλος του ΟΣΕ, έτσι;». Στη συνέχεια, του επισήμανε ότι ήταν αχθοφόρος. «Ήταν υπάλληλος του ΟΣΕ. Έγινε σταθμάρχης γιατί δεν βρέθηκε κανείς άλλος».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν πίστευε κανείς ότι μια κυβέρνηση, αν πίστευε οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ότι μια κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει νοοτροπίες και να καταργήσει κακοδαιμονίες τόσων δεκαετιών, αν πω αιώνων, που υπάρχουν στο ελληνικό κράτος μέσα σε 4 χρόνια θα ήταν ανόητη», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος.

Δείτε το απόσπασμα στο 4:25′:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.