ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Με Σάρλια η ενδεκάδα στο Περιστέρι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης θύμισε τις ομοιότητες της φετινής κόντρας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με το… μακρινό παρελθόν και αναφέρθηκε στην 11άδα του προσεχούς ματς με τον Ατρόμητο.

Νικολογιάννης: «Με Σάρλια η ενδεκάδα στο Περιστέρι»

Κάτι από το… μακρινό 1996 θυμίζει η φετινή μονομαχία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στον Τάσο Νικολογιάννη.

«Αυτή η μονομαχία με την ΑΕΚ μου θυμίζει την περίοδο 1995-96. Τότε βέβαια ο Παναθηναϊκός ήταν άλλος, είχε πάρει και το προηγούμενο πρωτάθλημα, δεν έχει σχέση με τον φετινό που κάνει τώρα πρωταθλητισμό. Η βαθμολογία ήταν 67-65, έπαιξε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, το κέρδισε με την κεφαλιά του Μπορέλι και κατέκτησε τελικά τον τίτλο. Είναι πολλά τα χρόνια, φαίνεται όμως ότι πάμε σε μια ανάλογη πολύ μεγάλη μάχη. Όλα θα κριθούν στα playoffs αλλά δεν μπορώ να το πω αν θα κριθούν νωρίς ή αργά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο Περιστέρι, για να πάρει βαθμούς και… ψυχολογία, ανάλογα και με την εξέλιξη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι την θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού πιθανότατα θα πάρει ο Σάρλια, με τον Γιοβάνοβιτς να μην προβαίνει σε άλλη αλλαγή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.