ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλμαζίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου τόνισε ότι οι πράσινες θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο.

Καλμαζίδης: «Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Καλμαζίδης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατες το εχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα. Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο. Εύχομαι καλούς αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.