ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συγκέντρωση στα ύψη και πάθος για τη νίκη

Παναθηναϊκός: Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένας ακόμη "τελικός" για τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός: Συγκέντρωση στα ύψη και πάθος για τη νίκη

Παναθηναϊκός: Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένας ακόμη “τελικός” για τους “πράσινους”.

Το τριφύλλι προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, κλείνοντας ιδανικά την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος και βλέποντας στη συνέχεια τα πλέι οφ. Με 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρχίζει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό και ο Σέρβος προπονητής θέλει να δει εικόνα ανάλογη με αυτή του αγώνα με τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο.

Άπαντες έχουν συγκέντρωση στα ύψη και πάθος για νέα νίκη. Ολοι έχουν κάνει focus στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του. Με νίκη το τριφύλλι θα παραμείνει στη χειρότερη περίπτωση στη 2η θέση με έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και μετά η προσοχή θα στραφεί στη μεγάλη μάχη των πλει οφ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπερνάρ είναι πιθανό να προπονηθεί αύριο, μετά την επιτυχημένη επέμβαση για κολικό νεφρού. Διαθέσιμος θα είναι ο Βέρμπιτς, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ θα πάρει ο Σάρλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.