ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα “καρφιά” Κανάκη σε ΕΣΗΕΑ: “Θα έπρεπε να προβληματίζεστε…”

Νέα επίθεση Κανάκη στην ΕΣΗΕΑ: «Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο ''φορείς ενημέρωσης''»

Νέα

Νέα επίθεση Κανάκη στην ΕΣΗΕΑ: «Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο ”φορείς ενημέρωσης”»

Σε νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

«Είδατε σήμερα οι φορείς της ενημέρωσης; Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο ”φορείς ενημέρωσης”. Συντεχνίες, κόμπλεξ, προσωπικό συμφέρον, προσπάθεια διατήρησης προσωπικής εξουσίας και μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν. Τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν χαμπαριάζει κανένας. Οι συνειδήσεις χαμένες στο διάστημα ακόμα και αυτές τις στιγμές».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι οι άνθρωποι είναι «εμβρόντητοι» από το γεγονός ότι οι φορείς εκμετάλλευσης των μέσων ενημέρωσης φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τα προσωπικά τους συμφέροντα, παρά για τα συμφέροντα των ανθρώπων που εξυπηρετούν.

«Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα καταγράφονται και τίποτα δεν σβήνεται» Ο Κανάκης σημείωσε επίσης ότι όλα καταγράφονται σε αυτήν την εποχή και ό,τι λέγεται και ό,τι γίνεται θα καταγράφεται για πάντα. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα καταγράφονται και τίποτα δεν σβήνεται. Αυτή η εποχή είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί για πάντα θα καταγράφεται τι έγινε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, τι ειπώθηκε από τους Έλληνες πολίτες πρώτα απ’ όλα, από πολλά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης και από αυτή την εκπομπή και τι θέση πήραν ορισμένοι άνθρωποι. Αυτά που γράψατε, αυτά που είπατε, θα καταγραφούν για πάντα αυτά τα πράγματα».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο πολιτικό κόστος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη: «Υπάρχει ένα αφήγημα που μας λένε εδώ και καιρό, πως δεν γίνονται όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν όμως πεθαίνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν και αυτό συνεπάγεται πολιτικό κόστος… Το κίνητρο για όλα αυτά είναι το πολιτικό κόστος. Δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο για την ασφάλειά μας. Εάν δεν ήταν έτσι αυτά που λέω αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι μπορεί να γίνει σε 20 μέρες, όπως λένε, θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν, δεν είναι απόψεις, δεν είναι υποκειμενική άποψη του καθενός. Γεγονός. Είκοσι χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και θα γίνει σε 20 μέρες. Ποια είναι η μετάφραση αυτού του γεγονότος; Μας είχαν γραμμένους 20 χρόνια και έγινε αυτό που έγινε και έχει πολιτικό κόστος, θα το κάνουν σε 20 ημέρες! Μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Υπάρχει η γνωστή λάσπη, οι χαρακτηρισμοί. Αλλά μία απάντηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρξει ποτέ!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...