ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Να «ντουμπλάρει» τον Ερυθρό Αστέρα και να ανακτήσει την ψυχολογία του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21.00 στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague

Παναθηναϊκός: Να «ντουμπλάρει» τον Ερυθρό Αστέρα και να ανακτήσει την ψυχολογία του

Την επιστροφή του στις νίκες θα επιδιώξει απόψε (21.00) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Oι “πρασινοι” δύο 24ωρα μετά την ήττα στο Μονακό, θέλουν να κλείσουν τη “διαβολομβδομάδα” με ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει και ψυχολογική τόνωση καθώς βρίσκονται στην 16η θέση με ρεκόρ 8-19.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» είχε φύγει με σπουδαίο διπλό από τη Σερβία, επικρατώντας οριακά 77-75 του Ερυθρού για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, ο Παναθηναϊκός καλείται για ακόμα ένα παιχνίδι να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητήματα τραυματισμών. Και αυτό διότι, τόσο ο Αρτούρας Γκουντάιτις, όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης θα είναι εκτός αποστολής λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Νέιτ Γουόλτερς.

Διαιτητές τις αναμέτρησης είναι οι: Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Εμίν Μογκουλκόκ (Τουρκία), Ζοσέ Μπισάνγκ (Γαλλία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.