ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και γνώρισε «βαριά» ήττα ο Παναθηναϊκός Β’

Σε ένα ματς που τα πάντα κύλησαν «στραβά» ο Παναθηναϊκός Β' γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Β' (1-4) για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και γνώρισε «βαριά» ήττα ο Παναθηναϊκός Β'

Έκανε κάκιστο ξεκίνημα και το πλήρωσε ακριβά ο Παναθηναϊκός Β’. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου εμφανώς επηρεασμένη από την απραξία ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟΚ Β’ για την 14η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 και επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της με τον χειρότερο τρόπο.

Πολύ κακή εκκίνηση για τους “πράσινους” που βρέθηκαν να χάνουν 3-0 μόλις στο πρώτο τέταρτο ενώ μετά το γκολ του Ταβάρες στο 16′ έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Βουτσά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 26′.

Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς μετά από 13 ματς ο Παναθηναϊκός Β’ που γνώρισε την 4η ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη φετινή σεζόν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενο ματς για το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου αυτό με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, ενώ εκκρεμεί και η αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

To ματς

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ντέρμπι για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου καθώς μόλις στο 2′ ο ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε με το σουτ του Μπράντονιτς το οποίο πήγε στα δίχτυα του Ξενόπουλου και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για το 0-1.Μάλιστα το έργο για τους “πράσινους” έγινε πολύ πιο δύσκολο αφού στο 7′ από το κόρνερ του Νινούα ο Πανίδης επωφελήθηκε από τις κόντρες και νίκησε με πλασέ τον Ξενόπουλο κάνοντας από πολύ νωρίς το 0-2.

Το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού Β’ “κλείδωσε” με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β’ να βρει για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους Ο Γκορντεντζιάνι στο 13′.

Ωστόσο από το σημείο εκείνο και έπειτα το ¨τριφύλλι αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει με όμορφο γκολ του Ταβάρες στο 16΄για το 1-3. Το ντέρμπι έγινε “ροντέο” με τον Παναθηναϊκό Β’ να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να βρει και άλλες φορές δίχτυα. Στο 26′ ο Βουτσάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές με το ημίχρονο να τελειώνει με τη μεγάλη ευκαιρία του Μπιλάλ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει πολλούς χώρους καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους και να φύγουν με ένα άνετο “διπλό” από το ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ Β’ δημιούργησε μερικές καλές στιγμές φτάνοντας κοντά στο 4-1 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο 70′ ο Ταβάρες λίγο έλειψε να δώσει νέα τροπή στο ματς όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Ταλιχμανίδη.

Λίγο πριν το τέλος ο “δικέφαλος του βορρά” έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Χατζηστραβό να διαμορφώνει το τελικό 1-4 πληγώνοντας ανεπανόρθωτα τον Παναθηναϊκό Β’ που είχε βγει μπροστά αναζητώντας τη μεγάλη ανατροπή.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Έμπο (46′ Σερπέζης), Φουρτάδο (62′ Αθανασακόπουλος), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (18′ Σαρδέλης (55′ λ.τ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (62′ Κρυπαράκος).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας (67′ Γιαξής), Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Μελετίδης), Δαρέλας (73′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Πανίδης (65′ Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.